Sopii tasaisille harrastajille, jotka haluavat sitoutua oppimiseen ja pääsevät tunneille säännöllisesti. Voimassa lukukauden ajan. Sairastumisen, lomamatkojen tms. johdosta väliin jääneet tunnit voidaan korvata erikseen sovittuna ajankohtana arkipäivisin. Lukukausi alkaa ma 24.8.2020 (vko 35) ja päättyy 4.12.2020 (vko 49). Syyslomaviikolla 12.-16.10.2020 (vko 42) ei ole tunteja.

Hinta sisältää:

14x30 min oppitunnit joka viikko TAI  

7x60 min oppitunnit joka toinen viikko 

350€ 

gallery/img_6677_small

Syyslukukausi 2020

10x60min kortti

Sopii harrastajille, joiden kanssa sovitaan lukukauden ajaksi säännöllinen 60 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.

10x60min 

550€ 

10x30min kortti

Sopii harrastajille, joiden kanssa sovitaan lukukauden ajaksi säännöllinen 60 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.

10x30min 

300€ 

Kertamaksu 

Sopii harrastajille, jotka eivät halua sitoutua tarkemmin aikatauluihin, vaan haluavat harrastaa päivä kerrallaan. Lähiopetuskerrat voidaan sopia täysin asiakkaan toiveiden mukaan, ei tarvitse olla aina sama aika viikosta.

Hinnat:

30min/40€ 

45min/50€ 

60min/60€ 

Klassinen hieronta on ns. urheiluhierontatyyppinen hoitomuoto, sopii kaikille ja koko kehon huoltoon. Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hoitomuoto, joka laukaisee erilaisia jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Se lisää lihasten joustavuutta, rauhoittaa ja rentouttaa. Säännöllisellä hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä monia vaivoja. Hoidon sisältö ja käsittelyn voimakkuus sovitaan aina etukäteen asiakkaan toiveet huomioon ottaen. 

Kertamaksut 

Norm. 45min/50€  

Norm. 60min/60€ 

Norm. 90min/90€ 

3x45min kortti

Norm. 145€ 

3x60min kortti

Norm. 170€  

Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Ayurveda-perinteeseen. Sen mukaan ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä tasapainosta.  Päähieronnan juuret ulottuvat yli 1000 vuoden taakse, Intialaisen perheen perinteisiin. Oli ja on tavallista, että perheen parissa hoidettiin toisia päähieronnalla, usein öljyä käyttäen. Eurooppaan päähieronta tuli 1970-luvulla intialaissyntyisen Narendra Mehtan mukana. Nykyinen Intialainen päähieronta on kehitelty intialaisia perinteitä sekä länsimaisia hartiahieronnan oppeja sekoitellen niin, että siihen kuuluvat pään hieronnan lisäksi myös niskan, hartioiden ja käsivarsien käsittely.

 

Hoidon voimakkuus on hyvin kevyt. Hoito voidaan tehdä joko istualtaan (rennot vaatteet päällä; tosin hupullisia paitoja on hyvä välttää) tai sovellettuna ns. spa-versiona makuultaan, klassisen hieronnan tapaan. Spa-hoidossa käytetään rentouttavaa hierontaöljyä niska-hartia-alueen hoitoon, mutta päänahka voidaan käsitellä ilman öljyä. 

Kertamaksut

30min/40€ 

45min/50€ 

3x45min kortti

145€ 

gallery/kivet3_small

Reiki on tuhansia vuosia vanha japanilainen energiahoitomuoto. Reikiä käytetään laajalti ympäri maailmaa, mm. UK:ssa, Saksassa ja Hollannissa se on osa julkista terveydehuoltojärjestelmää. Japaninkielessä sana Rei tarkoittaa henkeä tai korkeampaa tietoisuutta. Ki tarkoittaa elämänenergiaa, jota kutsutaan Intiassa pranaksi ja Kiinassa chi’ksi. Reiki voimistaa kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää, keho alkaa tehokkaammin parantaa itse itseään. Reiki myös lieventää stressiä, syvärentouttaa, nostaa mielialaa, poistaa kuona-aineita kehosta sekä kehittää muistia, luovuutta ja intuitiota. Reiki on hyvin lempeä hoitomuoto ja sopii kaikille!

Kertamaksut

45min/50€ 

3x45min kortti

145€ 

60 minuutin yhdistelmähoidossa aloitetaan n. 15 min pituisella päähieronnalla, jonka jälkeen tehdään n. 45min pituinen reikihoito.

Kertamaksut

60min/60€ 

3x60min kortti

170€ 

90 minuutin yhdistelmähoidossa yhdistetään n. 45min rentouttava hieronta niskan, hartian ja pään alueelle ja jatketaan n. 45min reikihoidolla.

Kertamaksut

90min/90€ 

3x90min kortti

255€ 

Opetan niin klassista, modernia, poppia kuin vapaata säestystäkin - riippuen oppilaan omista mielenkiinnon kohteista. Laadimme yhdessä oppilaan kanssa hänelle oman oppimissuunnitelman ja valitsemme materiaalin sen pohjalta. Suosittelen oppitunteja viikoittain tasaisen harjoittelutahdin ja  oppimisen ylläpitämiseksi, etenkin lapsille. Aikuisille sopii joskus paremmin pidempi sessio esim. joka toinen viikko. Tarvittaessa on mahdollista sopia myös yksittäisiä pianotunteja, jos viikkotuntien sopiminen tuntuu liian hankalalta.  Tarvittaessa osa tunneista voidaan pitää videopuheluna. Tunnit voi aloittaa milloin vain ympäri vuoden. Itse asiassa aina on hyvä aika aloittaa - olit minkä ikäinen tai missä elämäntilanteessa tahansa  :)    

Pianonsoiton opetUs

klassinen hieronta

Intialainen päähieronta

reiki

reiki + päähieronta

reiki + hieronta

gallery/valkoinen_880_370
gallery/valkoinen_880_370
gallery/valkoinen_880_370

Hieronta kuumilla kivillä

Rentouttava hemmotteluhieronta kuumilla kivillä. Kuumien kivien lämpöä ja hoitavia ominaisuuksia voidaan hyödyntää myös klassisessa hieronnassa. Tällöin hieronta tehdään klassisen hieronnan otteilla käyttäen apuvälineinä kuumia kiviä. 

gallery/hotstonepic

Kertamaksut

60min/70€ 

90min/100€ 

3x60min kortti

200€ 

5x30min kortti

Sopii harrastajille, joiden kanssa sovitaan lukukauden ajaksi säännöllinen 60 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.
5x30min 
160€ 

5X60MIN kortti

Sopii harrastajille, joiden kanssa sovitaan lukukauden ajaksi säännöllinen 60 min opetusaika viikon tai kahden viikon välein.
5x60min 
285€ 

tAUSTAMUSIIKKI pianolla  / keikkabuukkaus

1-3 kappaletta alk.  190e
45min taustamusiikkia alk. 220e
1h taustamusiikkia alk. 250e 
2h taustamusiikkia alk. 400e
1h räätälöity ohjelmisto alk. 450e 
2h räätälöity ohjelmisto alk. 700e

 

Taustamusiikkiohjelmisto koostuu mm. lounge musiikin klassikoista ja muusta helposti kuunteltavasta kevyestä musiikista sekä lisäksi valitsen usein muutamia pop-kappaleita ja klassisia kappaleita sekä nykypianokappaleita.  Muokkaan ohjelmistoa aina tilaisuuden luonteeseen sopivaksi ja otan myös huomioon mahdollisesti esitetyt toiveet. Jos erityistoiveita on useita, päivittyy tilauksen hinta sen mukaisesti. Hinta sisältää harjoitusajan sekä varsinaisen tilaisuuden. Matkakulut laskutetaan erikseen. 

Huomio kaikki pianonsoitosta kiinnostuneet:

pidän pianotunteja nyt myös skypen välityksellä!  on aika hiljentyä ja palata takaisin perusasioihin kuten luoviin harrastuksiin, joita voi harjoitella kotona ja  jotka vievät ajatukset pois arjen haasteista. olit sitten aloittelija tai haluaisit palauttaa mieleen lapsuuden soittotaidot, nyt on täydellinen aika aloittaa <3

.